hits
 • Tanja Amanda Høglund Pettersen

 • Forsiden
 • Add meg
 • #TROLLFIGHTERS

  Heisann! Jeg dro til Oslo litt tidlig idag for å være med på lanseringen til denne kampanjevideoen jeg har snakket litt om, og nå er den endelig ute!
  Det å kunne være med på noe slikt med disse jentene har vært super gøy, men samtidig har det vært knallhard jobbing og mange følelser rundt temaet. 3 dager med inspillinger på flere timer tar virkelig knekken, men jeg innså idag at det var verdt det da jeg så resultatet. Mobbing er et så stort tema som er viktig å få ut, og jeg håper at denne kampanjevideoen når ut til så mange som mulig. Vi jenter må holde sammen og løfte hverandre opp, ikke rive hverandre ned! Jeg kommer tilbake med litt mere informasjon og meninger samt bilder. I mellomtiden vil jeg be dere om å like og dele dette inlegget og/eller videoen - besøk også gjerne trollfighters.com. Du finner også videoen på kari traa sin fb side (HER)
  #trollfighters #notrollcanbreakme
  Kommentarer

  Text by Tina

  22.08.2015 kl.01:49

  SÅ BRA! Leste artikkel om det i stad, og du kan troooo trolla klikka i kommentarfeltet, nesten så de sprakk gitt.

  Skriv en ny kommentar

  Tanja Amanda Höglund Pettersen

  Mitt navn er Tanja Amanda Høglund Pettersen, men de fleste kaller meg Amanda! Jeg er 21 år gammel og har en liten datter som ble født sommeren 2017. Jeg er bosatt i Fredrikstad og trives, men kan gjerne tenke meg å flytte på meg senere i livet. Her på bloggen kommer jeg til å oppdatere ofte om min hverdag, hvordan det er å være mamma og ta opp viktige saker som i dagens samfunn går under "tabu" Jeg vil også dele med meg om hvordan det er å leve med angst & depresjoner og forhåpentligvis hjelpe andre med å forstå og/eller hjelpe andre i samme situasjon. For kontakt : Tanjaamandapettersen@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign